Vind vin online

Vind vin online

14. maj 2013 0 Af Kasper

Som  vinelsker er det ofte spændende, at få nogle nye input. Engang imellem har ens venner vovet sig ud i at prøve en ny vin, eller også tager man til vinsmagning og får en fornemmelse af forskellige nye vine. Engang imellem møder man reklamer, eller man kan gå så vidt som til at besøge en vinhandler. Men for nyligt gjorde jeg mig en helt anden erfaring – jeg deltog i en konkurrence på www.fairwin.dk  og vandt et mindre sortiment af forskellige vine. Det var alle kvalitetsvine, som gav mig nye input til mit vinsortiment. Jeg er som bekendt meget glad for vin, så det var kun rart at få noget mere inspiration.

Det smarte ved fairwin.dk er, at det er så fantastisk nemt. Man skal blot gå ind på hjemmesiden og deltage i en af deres konkurrencer, hvor gevinsten naturligvis består af vin. Jeg kan uden tvivl anbefale det til alle andre, da jeg absolut ikke havde noget at miste, og så er det jo altid rart at vinde.

Som vinkender kan man også sagtens smage forskel på kvalitetsvin og papvin, og jeg var positivt overrasket over kvaliteten på det vin, jeg fik tilsendt. Det smagte dejligt og havde den rette konsistens og duft, hvilket gav mig et positivt indtryk af konceptet.

Jeg vil til enhver tid opfordre alle andre til at gøre det samme. Hvis man ikke er i besiddelse af enorme mængder penge, kan det naturligvis være rart at få tilsendt et gratis sortiment af vin, men hvis man som mig blot ønsker nye input og ideer til vinlageret derhjemme, kan det helt sikkert også anbefales. I de tilsendte sortimenter findes forskellige vine af rigtig fin kvalitet, så der vil uden tvivl være en vin for enhver smag. Jeg fortryder på ingen måde min deltagelse i konkurrencen, og jeg har faktisk fundet mig en helt ny favoritvin. Det er bare om at komme i gang med at deltage!

Disclaimer