Forsinket ferie

Forsinket ferie

1. november 2019 0 Af Oliver

Så blev det vintertid, og jeg synes, at jeg kan mærke, at det er blevet meget mørkere. Ok, det var da rart i morges, da jeg stod op og fandt ud af, at klokken ikke var 8, men kun 7. Jeg er et morgenmenneske og kan godt lide at komme ud af fjerene tidligt. Men det her med, at det allerede er kulsort nat kl. 17, det er deprimerende.

Tradition

Så vi har udviklet en lille tradition her i huset: søndag eftermiddag, lige efter at tiden er blevet skruet en time tilbage, og vi har fået justeret alle vores ure, kigger vi efter afbudsrejser i december. Som regel kan vi finde en god rejse til Spanien, og det er helt fint med os. Vi har efterhånden været der, mange gange. Min datter fandt nogle afbudsrejser til Tenerife. Det er også Spanien, men vi har aldrig været der. Så efter en meget kort familiekonsultation købte vi dem. Vi skal afsted d. 6/12 og bliver væk i en uge. Herligt. Lidt væk fra juleræset. Og ned til solen. Heldigvis er det ikke et problem for os, at børnene skal have fri fra skolen. De er dygtige, og vi bruger sædvanligvis sommerferien på at læse noget af det stof, de skal igennem i det kommende skoleår.

Erstatning ved forsinket fly

Vi glæder os allerede, selv om der er mere end 5 uger til, vi skal afsted. Vi håber bare, at vi denne gang ikke bliver udsat for den storm, som vi oplevede sidste år, da vi tog af sted. Stormen forårsagede en flyforsinkelse, som virkeligt var irriterende. 3 timer. Vi ventede og ventede på at komme afsted. Men lang ventetid i en lufthavn er bare så kedeligt. Jeg kan huske, at børnene skændtes, og at jeg og min mand var ret irriterede på hinanden. Sådan helt uden grund. Men når man skal på ferie, og har glædet sig i lang tid, så er det ikke lige flyforsinkelser, man har brug for. Vi håber sandelig, at vi bliver fritaget for det i år. Nå ja – man kan da godt nok få erstatning ved flyforsinkelse, men alligevel, ikke?

Disclaimer