Restaurant Pakhuset i Skagen

Restaurant Pakhuset i Skagen

1. marts 2013 2 Af Oliver

Denne anmeldelse handler om restauranten “Pakhuset Skagen”, der efterhånden er ved at oparbejde sig et ganske godt navn. Vi tog dertil på opfordring af nogle venner, der har en sommerbolig i Skagen, og det var med store forventninger, vi ankom en fredag aften for at nyde den lokale kogekunst. Allerede ved ankomsten blev vi ganske betagede af de smukke rammer, der jo er ganske ægte. Det ER nemlig et tidligere pakhus, der er indrettet til restaurant. Og det er gjort ganske smukt, må vi sige.

Facaden på Pakhuset Skagen

Vi blev vel modtaget, og vores reserverede bord var parat i den i øvrigt godt fyldte restaurant. Vi ventede lige en kende for længe på menukortet – men det var dog stadig inden for en acceptabel tid. Vi valgte begge den samme menu, der bestod af:

  • Forret: En lækker skaldyrsbisque
  • Hovedret: Bagt torskeryg med søde rødbeder og en skøn sennepssauce
  • Dessert: Pistacie / Mazarinkage med en skøn parfait til

Højdepunktet for os begge var forretten – den var simpelthen fantastisk. Ikke at der var noget galt med torsken, for det var der bestemt ikke – den blev blot overstrålet af den hel enestående forret. Desserten var virkeligt god også.

 

Smukke rammer at spise fisk i

Betjeningen var ganske god hele vejen igennem. Ikke mere end det – men god er jo også godt nok. Det skal retfærdigvis siges, at der var rygende travlt, og tager vi det i betragtning, gjorde personalet det faktisk rigtigt godt.

Omgivelserne var helt unikke, og det var en del af oplevelsen at spise i de skønne lokaler. Der er noget særligt ved lokaler, der besidder en ægte historie, og vi var enige om, at restaureringen var overmåde godt gennemført. Stilfuldt og med respekt for den gamle bygning og dens historie.

Ville vi komme der igen? Ja absolut! Pakhuset Skagen skifter menuen hver måned, og når vi om et par måneder skal til Skagen for at besøge vores venner der, skal vi helt sikkert ned på Pakhuset igen og spise. Og er vejret til det, kan det slet ikke udelukkes, at vi også vil derned og hygge på deres fine havnecafe.

 

Disclaimer