Iværksætteri og brætspil

Iværksætteri og brætspil

2. april 2013 1 Af Lise

Det er hævet over enhver tvivl, at brætspil altid har tiltrukket iværksættere. Her kan man med den rette idé virkelig score kassen. Det bedste eksempel på det er måske det gode, klassiske familiespil “monopoly”, som alle kender – i Danmark måske bedst under navnet “Matador”. Det blev opfundet under depressionen tilbage i 1930’erne, da alting så sort ud.

01-matador-skraa

I dag er der stadig rigtig mange succes-historier fra brætspillenes verden. Bedst kendt herhjemme er måske Bezzerwizzer-serien, der er udtænkt og eksekveret af en dansker, men også EGO-spillene har gjort det rigtigt godt. Begge spil er i øvrigt i gang med at indtage udlandet.

Men et er at have ideen, noget helt andet er at få det ført ud i livet og score millionen. Langt de fleste iværksættere tror desværre, at det er nok at få en idé og så kommer millionerne rullende af sig selv. Herhjemme findes der flere små og mellemstore virksomheder, der har specialiseret sig i at hjælpe iværksættere videre med at få ført deres brætspilsidé ud i livet. Men der er langt fra idé-fase til at man kan trække sig tilbage som millionær i sin strandvejsvilla!

Slår man et smut ind forbi en af de store brætspilsforhandlere på nettet, så går det også hurtigt op for en, at der er mange om buddet. Hos hyggeonkel.dk er der alene over 500 forskellige brætspil, som kunderne kan vælge imellem. Så det siger sig selv, at din idé skal være mere end almindelig god, inden du overhovedet kan gøre dig forhåbninger om at sælge så meget som en brik!

Disclaimer