Med en sengerand til tremmesengen beskytter du dit barn

Med en sengerand til tremmesengen beskytter du dit barn

20. marts 2019 2 Af Kristina

En sengerand er for nogen blot en pyntegenstand, som pepper tremmesengen op, og giver et godt flow i børneværelset. Det er endnu en ting at kaste sine penge efter, men situationen er den, at det er en rigtig god og vigtig sikkerhedsforanstaltning, der beskytter ens barn mens det sover.Børn mosler rundt og er overraskende aktive om natten, og når de tager en middagslur. Børnene vender og drejer sig, og slår ud med arme og ben, men putter de sig i tremmesenge, så er der en god chance for, at de kunne ske at få viklet et arm ind i tremmerne, og sidder så godt fast, at de vågner og græder. Det er en ubehagelig situation, som heldigvis kan undgås, ved at investere i en beskyttende sengerand.

Sengerand af stof

En sengerand er for det meste et stofbetrukket stykke skumgummi, som sættes rund i hele tremmesengen indvendigt. Det overordnede formål med en sengerand er altså at skabe sikkerhed og tryghed for barnet, mens det befinder sig i tremmesengen. Ikke nok med at sørge for, at barnet ikke får et arm eller et ben i klemme, så tjener sengeranden også to andre formål, som bare er ekstra bonus aspekter.

Ved at have ’indhegnet’ barnet i sengen, så betyder det naturligvis, at der hverken kan komme noget ind, eller noget ud. Barnet er derfor lagt i en lulle hule, meget lig den tilstand den var i inden i maven, og der kommer derfor ikke mange overvældende sanseindtryk fra børneværelset, og det er derfor nemmere for barnet at falde til ro. Ligeledes hindrer en sengerand, at sutterne, suttekluden eller bamserne finder vej gennem tremmerne og ned på gulvet, så barnet vil blive utilfreds og mangle de ting.

Med en flot og dekorativ sengerand i tremmesengen, så behøver forældrene ikke at bekymre sig om, hvorvidt barnet skulle komme i klemme eller miste sine beroligende ting, læs mere på SENGERAND.DK.

Kreativiteten fremmes

Sengeranden tjener også til at højne barnets kreativitet. Der er et utal af motiver og farver på markedet, så man kan vælge lige præcis det, som man synes ens barn skal underholdes med, mens det forsøger at falde i søvn. Om det er biler eller cupcakes, giraffer eller blomster, så kan disse motiver købes fra producenter som f.eks. Smallstuff, Sebra, Babydan og Silly U.

Der er også mange imponerende farver at få, og især hvis man køber en Sebra eller Smallstuff sengerand, så er der dobbeltmotiver på, således man kan vende den om, og så er der noget nyt og spændende at kigge på, så ens barn nødigt skulle blive træt af, at se på det samme motiv.

Prismæssigt er der ikke så stor en variation, mærkerne imellem. Hvis man er til nogle neutrale og uden for meget motiv, så kan man få nogle fra f.eks. Vanilla eller online hos Sengerand.dk, som koster ned til 350 kroner, ellers skal man op og slippe mellem 550 kroner og 700 kroner, hvis man vil have en imponerende sengerand med flotte motiver fra enten Sebra eller Smallstuff, køb her. Kvaliteten er også så god, at man kun behøver at købe én, som barnet kan bruge, indtil det ikke længere sover i tremmeseng.

Disclaimer