Udbringning af blomster

Udbringning af blomster

1. april 2023 0 Af Oliver

Vi elsker blomster. Vi kan godt lide at give en buket blomster som en værtindegave. Vi køber gerne en buket og får den viklet ind i flot papir eller hessian. Og ja, der er nogle mennesker, der har gjort det til en tradition at sende blomster til deres venner og familie. Fx, så er der nogle, der sender blomster via en forhandler, der har blomsterudbringning i København, til alle vennerne til påske eller jul. Andre har simpelthen besluttet, at den del af familien, der bor langt væk fra dem, skal have blomster til deres fødselsdag – og ikke andet.

Selve gaven

Familiemedlemmerne får først deres fødselsdagsgave, når de besøger dem. På Amager eller i København. De gør derfor det, at de sender en liste til en blomsterforhandler på Amager, som så helt uden, at de skal huske det, sender en buket til familiemedlemmerne, der bor dér. Det kræver selvfølgelig, at de har fundet en god blomsterhandler, der har blomsterlevering på Amager, som kan gøre det. Det kræver naturligvis også, at de har fastsat et budget for hver buket. Det eneste, blomsterforhandleren så bare skal gøre, er at sende blomsterne ud til tiden. Og trække beløbet fra din konto. Men det sidste kan forskellige betalingssystemer jo sørge for. Så det er en nem løsning.

Alle elsker at få blomster

Og – dette er vigtigt: Der er ikke nogen mennesker, der ikke bliver glade for en flot buket blomster. Det, som du dog bare lige skal sikre dig først, er, at du giver blomsterforhandleren besked om det, hvis der er et familiemedlem, der har allergi overfor en særlig blomst. De findes jo – allergikerne. Men gør du det, så er der intet til hinder for, at du trygt kan overlade opgaven med blomsterudbringning på Amager til blomsterforretningen. Du skal dog regne med, at du får en opringning fra dit familiemedlem, som gerne vil sige tak for de fine blomster.

Disclaimer