Tyroler kostumer?

Tyroler kostumer?

19. juli 2013 0 Af Oliver

Skal du til fest eller karneval, så er tyroler kostumer altid et hit. Du bliver let festens midtpunkt med tyroler udklædning. Lederhosen eller malkepigekostume.

Smarte tyroler kostumer kan gøre den helt store forskel. Det er sjovt at klæde sig ud og holder du dig til de mere traditionelle kostumer, som folk kan nikke genkendende til, så kan du ikke gå helt galt i byen. Tyroler kostumer og tyroler udklædning har igennem de sidste årtier været en sikker klassiker indenfor udklædning. Tyroler udklædning passer godt til både mænd og kvinder.

Bar-babe fra Tyrol

Som kvinde kan du let blive festens midtpunkt, hvis du snupper et af de mange friske tyroler kostumer. Tyroler kostumer til kvinder findes nemlig i mange forskellige nuancer. Prøv tyroler udklædning med et smart bayersk-biergarten kostume, et lækkert bar-babe kostume fra Tyrol eller måske som den fortryllende tyrolertøs med lårkort tyroler udklædning og et smart tørklæde. Din tyroler udklædning kan også piftes yderligere op med en frisk og lidt fræk malkepige paryk i lækker blond look. Blandt tyroler kostumer til kvinder finder du også det seje kropige voksenkostume og den frække Fräulein. Med tyroler kostumer kan du give den som barmfager bar-babe eller som den generte men alligevel lidt friske alpetøs. Slå dig løs med en frisk og lidt flabet tyroler udklædning og bliv festens midtpunkt.

Den glade øl-tyroler

Er du mand, så er tyroler udklædning en let og helt sikker løsning. Tyroler kostumer til mænd findes i flere varianter. Vil du være den glade øl-tyroler med tyroler udklædning i lederhosen, hvid skjorte, seler og de obligatoriske lange knæstrømper? Prøv også vores elitekollektion indenfor tyroler udklædning. Ingen tyroler kostumer uden den smarte tyrolerhat. Er du ikke til den traditionelle tyroler udklædning kan du vælge at komme til festen udklædt som ølfustage eller som en flaskeøl. Vil du virkelig være festens midtpunkt, så prøv vores friske Miss Bayern voksenudklædning til mænd. Sæt smil og grin på alles læber og nyd dagen.

Tyroler kostumer er fantastiske. Skal du til karneval, fastelavnsfest eller andre arrangementer, så er tyroler kostumer tilmed meget praktiske. Du kan foretage dig alt i tyroler kostumer, da de sidder godt på kroppen, har god pasform og er lavet i blødt kvalitets materiale. Prøv vores billige tyroler udklædning og få en sjov og mindeværdig dag.

Disclaimer