Tryk på t-shirts

Tryk på t-shirts

16. juli 2013 0 Af Oliver

Min mand og jeg har for første gang i vores liv accepteret at være kautionister for et lån. Det var vores søn, Claus, der var kommet i den situation, at han havde hårdt brug for et banklån til indkøb af en speciel maskine, så han kunne komme i gang med sit nystartede enkeltmandsfirma.

Claus er uddannet maskiningeniør, men han fik på et tidspunkt den ide at etablere en lille virksomhed med speciale i sportstrøjer og T-shirts med tryk, fordi han havde fundet ud af, at investeringen i det nødvendige udstyr trods alt er overkommelig.

Nu er han kommet godt i gang, og forleden dag besøgte vi ham og hans nye virksomhed. Det var ganske interessant at se, hvordan han nemt og hurtigt kan trykke tekster og symboler på tøj ved hjælp af den nye maskine.

Han viste os en ordre, han havde fået, der gik ud på at forsyne et antal T-shirts med tryk til mænd, som åbenbart er medlemmer af en cricketklub. Han skulle også have trykt klubbens navn på benene på nogle joggingbukser i store størrelser, så vi kunne konkludere, at det i hvert fald ikke ligefrem var et juniorhold i cricket, det handlede om.

Vi var meget overraskede over at se, hvor avanceret, hans nye maskine fungerer. På en helt almindelig computer, der er forbundet til selve trykmaskinen, kan han skrive tekster eller indsætte billeder af logoer og andet, hvorefter maskinen uden videre printer det hele på tøjet.

Men det bedste er, at Claus allerede har en bugnende ordrebog.

Disclaimer