Nymarksminde tilbyder mini-zoo og feriehygge for hele familien

Nymarksminde tilbyder mini-zoo og feriehygge for hele familien

25. juli 2015 0 Af Steen Jensen

Sommeren er over os, og det samme er sommerferien hvor det er tid til at hive familien med ud af de vante omgivelser, uden at skulle bekymre sig om andet end at slappe af og hygge for en tid. Men det bringer selvfølgelig også det sædvanlige spørgsmål med sig, hvor kan det betale sig at tage hen og holde ferie, specielt hvis din familie også rummer små børn som skal have mulighed for at hygge sig og have det sjovt.

En god ferie betyder ikke nødvendigvis et ophold for en længere tid, det kan sagtens være lige så godt at tage på dagsture og nyde hinanden. Et rigtig godt og hyggeligt tilbud for både store og små finder du for eksempel i Nymarksminde. Du finder stedet tæt ved Aalborg oppe nordpå, og her er der med garanti sjov og ren afslapning for forældre, bedsteforældre, børn i alle aldre, og alle dem der imellem. Et af tilbuddene lyder på Nymarksminde mini-zoo for hele familien, hvor du og din familie kan arrangere en sjov og underholdende udflugt til. Dansk dyreliv kan også dække udtrykket mini-zoo. Nymarksminde holder nemlig dyr, som for langt tilbage i tiden altid har hørt til på de danske bondegårde. Her er fyldt med børnevenlige dyr, som ikke har noget imod at blive klappet og aet igen og igen. Det er selvfølgelig både en mulighed for de små og alle andre barnlige sjæle, samtidig med er hele familien også velkommen til at fodre de dyr som i skulle have lyst til. Alle dyrene er lige så glade for at lege og hygge som jer der er gæster på stedet.

Blandt dyrene finder i små og store grise der gladelig trisser rundt og grynter, kælne får og deres lam, og ænder der svømmer rundt i flok. Der findes også køer, gæs, hyggelige geder og kalkuner der spankulerer stolt rundt. Der er også plads til de mindre dyr, så som hønsene der ligger på rede, små katte der flokkes om benene på dig der gerne vil kæle for dem, og lige så mange små kaniner der hopper rundt og leger med hinanden og leder efter nogen der vil give dem en gulerod.

Udover dyrene, er der også på stedet en kæmpe legeplads til rådighed for alle børnene, med blandt andet hoppepude, sandkasse, gynger og alt det der nu ellers hører til på en rigtig legeplads.

Der er masser af plads at boltre sig på, og frisk luft og den flotteste natur. Som noget nyt tilbyder stedet også rideture rundt på gården for dem der nu skulle have lyst, eller måske en traktortur for dem der aldrig har prøvet det, eller som bare synes det kunne være sjovt. Der er også blevet bygget et nyt og kæmpe stort legehus. Det består af fire store tårne med masser af klatremuligheder, rutsjebane og meget andet inde i midten. Så planlægger du at skulle have familien med ud i det danske sommerland, så tag turen nordpå og giv familien en underholdende og uforglemmelig oplevelse i Nymarksminde.

 

Disclaimer