Kulør i køkkenet

Kulør i køkkenet

21. marts 2016 0 Af Kasper

Det skal være sjovt at lave mad – og det kan være en udfordring for mange. En af måderne at sætte lidt kulør på madlavningen på, er at prøve en masse nye opskrifter – og en anden er at købe lidt nyt isenkram. Jeg oplever i hvert fald en større lyst til udforske køkkenet, hvis jeg har fået nye knive, skåle eller andet isenkram. Jeg tror, at mange er lidt ligeglade med deres køkken i forhold til resten af huset og de resterende rum, og det synes jeg er synd. Du tilbringer nemlig rigtigt meget tid i køkkenet, så hvorfor ikke nyde det hele lidt mere med spændende mad og nyt isenkram.

Hvis du er på udkig efter en tilføjelse til køkkenet, så ville jeg kigge lidt nærmere på et mærke som Le Creuset. Det er fransk isenkram, der blev startet helt tilbage i 1925 – og det er et mærke, der laver isenkram i en rigtigt god kvalitet. De fleste husmødre kender sikkert Le Creuset, men jeg har lagt mærke til, at også unge mennesker er begyndt at værdsætte de franske pander og gryder.

Le Creuset er særligt kendt for deres isenkram i den røde farve, der henleder tankerne på et klassisk, fransk landkøkken. Le Creuset har et bred udvalg, og deres kollektion omfatter alt fra gryder til karafler. Jeg er særligt vild med deres gryder, da man kan fornemme at kvaliteten er i top. Hvis du er vild med at lave gryderetter, og godt kan lide simre-mad – så er det bestemt værd at investere i en gryde fra det franske.

Dansk islæt i køkkenet

Hvis du ikke er på udkig efter nye gryder og pander, så er der heldigvis andet isenkram man kan tilføre køkkenet. Jeg har altid haft et godt øje til Piet Hein og hans vidunderlige skåle. Piet Hein er ikke kun gruk og digte, hans isenkram er også toppen af poppen.

Forkæl dig selv her i den kolde tid med en skål eller en ny lysetage fra Piet Hein, og gør det lidt sjovere at knokle i køkkenet. Jeg vil ønske dig god jul og godt nytår herfra bloggen. Hvis du vil købe de herlige produkter fra Piet Hein eller Le Creuset så kig eventuel forbi ISENKRAM-TILBUD.DK.

Disclaimer