Igang med en ny slankekur

Igang med en ny slankekur

10. april 2013 0 Af Louise

Så er det snart sommer igen og det betyder, ligesom de foregående år at det er ved at være tid til at skulle igang med slankekuren igen. Formålet med at gå på slankekur på denne tid af året er at tabe sig så tilpas meget at man kan tage sin bikini på når man er på stranden uden at skulle blive alt for pinligt berørt.

Når sommeren nærmer sig er der mange mennesker som går på slankekur – igen. For det er typisk de samme mennesker som også har haft et nytårsforsæt om at tabe sig et antal kilo. Der er forskellige måder at tabe sig på, nogle mennesker er mest til suppekure, mens andre er til at tælle points sammen med vægtvogterne. Nogle slankekure er hurtige og nogle er langsomme, nogle slankekure lader dig spise hvad du vil, mens nogle har en stram plan man skal følge.

Nogle af de slankekure der begynder at vinde mere og mere frem er de proteinbaserede slankekure, herunder specielt Paleo slankekuren. Alle har sikkert set Thomas Rode på TV stå i sit Invita køkken med sit harpungevær og reklamere for køkkener. Han er en af de store fortalere for Paleo kuren, og spiser stort set kun mad som man gjorde i stenalderen – alt dette er meget populært. Noget af det der vinder mere og mere frem er Tim Ferris slankekur fra hans bog “The four hour body”. Den ligner lidt Paleo, med at man spiser mange animalske proteiner, men i supplement til den slankekur er der introduceret det med at man samtidig skal spise langsomme kulhydrater for at holde sin forbrænding oppe gennem hele dagen.

Fordelen ved denne slags kure i forhold til mange andre slankekure er at man ikke går rundt og er sulten hele tiden, men man har mad i maven som kroppennaturligt kan arbejde med, den holder sig hele tiden i gang og man kan nemt holde sig mæt indtil det næste måltid – noget der er lidt sværere ved de andre slankekure. På nettet er der specielt een resurse der er værd at læse omkring denne slags slankekure, det er på effektivkur.dk

Disclaimer