Hotelophold er velvære

1. maj 2013 0 Af Kasper

Hverdagen kan blive for meget for de fleste – og det kan være svært at finde tid til sig selv og hinanden. Her kan et hotelophold tilbyde ren afslapning, opvartning og afstresning. Uanset hvor du påtænker at nyde en weekend med ren velvære, så kan du være sikker på, at finde et hotel der passer til dig.

Hvis du døjer med stress i hverdagen, så find et hotel der tilbyder massage, swimmingpool eller dampbad og få løsnet op i kroppen. Hvis du påtænker at tage familiens yngste medlemmer med på et weekendophold, så kan du helt sikkert også finde hoteller med både bordtennis, fodbold eller poolbord.

Idyl i Grenå

Når folk snakker om weekendophold, så er det oftest byer som København, Aarhus eller Aalborg der bliver nævnt – men her er Grenå en glemt perle. Hvis du gerne vil nyde en weekend i idylliske omgivelser tæt på vandet, så er et hotel i Grenå måske lige sagen.

Grenå er en lille havneby, der huser knap 15.000 indbyggere. Der er rig mulighed for at få en på opleveren, og der noget for både kæresteparret, forretningsmanden og familien. Hvis du er til turistattraktioner, så bør du tage et smut forbi Kattegatcentret. Her har du muligheden for at opleve alverdens saltvandsfisk, hajer og sæler. Er du mere til dansk kultur og musik, så kan du kigge forbi Kulturhuset Pavillonen, der har en tilhørende café med masser af musik.

Velvære og frisk luft

Et af de flotteste og mest respektable hoteller i Grenå, er det såkaldte Hotel Marina. Her kan du slappe af på de lækre værelser, opleve wellness sektionen eller dyrke motion i fitnesscentret. Hotel Marina er et tre-stjernet hotel, der ligger tæt på en skov, hvor du har rig mulighed for at få en masse frisk luft. Ydermere er hotellet tæt på Danmarks bedste sandstrand. Der er noget for enhver smag.

Hvis du trænger til at glemme hverdagens stress, så tag kæresten under armen og book et weekendophold på et hotel i Grenå. Her kan I få gnisten, energien og romantikken tilbage. Vend hjem med gode oplevelser og en følelse af ren velvære.

Disclaimer