Gode råd til dating

Gode råd til dating

24. december 2018 0 Af admin

Dating livet kan for nogle være rigtig svært, forvirrende og uoverskueligt. Nogle er på så mange dårlige dates, at det efterhånden føles ligegyldigt fortsat at tage afsted, mens andre synes, det er utrolig svært bare at hive sig selv afsted på en date. Begge typer har dog samme problem – at de synes det at date er svært.

Drop nervøsiteten og vær dig selv

Hvis du er en af dem, der er så nervøse for at date, at de slet ikke tager afsted, er der kun en ting at gøre. Du bliver nødt til at tvinge dig selv afsted. Du vil helt sikkert opleve nogle helt forfærdelige dates, men det er kun en del af oplevelsen. Og lige så mange dårlige dates du har, mindst lige så mange gode vil du opleve.

Først og fremmest vær dig selv. Det er vigtigt, du ikke træder ind i en rolle, der ikke er dig selv. Selvfølgelig skal du være glad og spørge ind til personen, men lad vær med at overdrive.

Herudover så tænk over, hvad du selv forventer af en date. Hvis du forventer det, er der stor sandsynlighed for, at de forventer det samme. Hvis du følger disse råd, bør dine dates forbedres.

Disclaimer