Fra kontorforsyningen?

Fra kontorforsyningen?

29. oktober 2019 0 Af Oliver

Jeg går ofte i svømmehallen. Det er rart at svømme og få rørt sig på en behagelig måde. Jeg kommer der helst om aftenen, når der kun er åbent for voksne. Jeg gider ikke at plaske rundt sammen med skrigende unger.
Jeg har sådan et titurskort, hvor man får et stempel, hver gang man kommer. Tur nr. 11 er så gratis. Jeg går der to gange om ugen: mandag og torsdag.

Nøgleskabe

De har sådan et sjovt system med, at man skal aflevere alle sine værdigenstande i entreen. Kreditkort, smykker, nøgler og den slags. De bliver så lagt i et skab, der ligner sådan et lidt forstørret nøgleskab, eller sådan en slags kommode med små dueslag med dør på. Man får sine ting udleveret, når man går hjem igen. Det er denne slags, jeg mener: https://justmore.dk/noegleskabe-og-tilbehoer

Jeg ved egentlig ikke, hvorfor de gør det, men jeg går ud fra, at de har haft nogle kedelige episoder med folk, der har mistet deres ting. Vi får jo en nøgle til et skab, hvor vi kan lægge vores tøj og håndklæde. Det er sådan en plastiknøgle, som ikke kan ruste. Her er jo fugtigt. Den kan vi så tage med os ud i hallen. Den sidder fast i et lille gummibånd, som man kan tage om armen. Nemt og praktisk.

Det er, når vi afleverer den nøgle, at vi får vores værdigenstande tilbage. Det koster ikke noget ekstra, og det er faktisk betryggende, at der er nogen hele tiden i receptionen, hvor skabet er.
De indførte systemet for nogle få år siden. Måske som en forebyggende handling. Der gik på det tidspunkt mange rygter om tyverier i området. Og personalet kan ikke være overalt. Hallen er meget stor.

Jeg synes, at de gør et godt stykke arbejde for at sikre, at vi, som kommer som motionssvømmere, ikke skal være bekymrede for, om vores ur bliver stjålet, eller bliver væk. Vi kan nyde svømningen i et par timer.

Er det kontorartikler?

Da jeg første gang blev bedt om at aflevere mine værdigenstande, blev jeg lidt overrasket. Jeg har svømmet i årevis i den hal. Men da de forklarede mig, at de har introduceret systemet med nøgleskabet, så var det ok. Og faktisk, så oplevede jeg med det samme, at jeg ikke tænkte på, at jeg skal huske at tjekke, at jeg får alle mine ting med hjem. Efter svømningen, og da jeg ventede på, at receptionisten hentede mine ting, spurgte jeg hende om, hvor de havde købt skabet. Det var ret specielt og ligner ikke et almindeligt nøgleskab, du ved, sådan et, som man kan købe i en forretning med kontorartikler som Justmore for eksempel.

Hun forklarede, at de havde fået det lavet specielt til hallen. En af deres elitesvømmere er sikkerhedsvagt et eller andet sted og havde forbindelse til en dygtig smed. Det var hans idé, de havde adopteret. Han havde tit snakket om, at der sikkert er mange svømmere, der ikke følte sig helt trygge ved at efterlade ure og smykker i skabene i omklædningsrummet. Klog elitesvømmer. Det må jeg indrømme. Han har gjort noget virkeligt godt for sin klub.

Disclaimer