Forberedelser kan startes i god tid

Forberedelser kan startes i god tid

14. januar 2017 0 Af Louise

I forbindelse med en konfirmation er der mange forskellige beslutninger, der skal tages. Forberedelserne kan med fordel påbegyndes lang tid i forvejen, således at alt omkring dagen kan blive præcis som forældrene og den kommende konfirmand ønsker det. Ét af de områder, hvor forberedelser kan startes i god tid, er i forbindelse med maden til konfirmationen. I god tid før festen skal finde sted kan forældrene og den kommende konfirmation tale om, hvorvidt de ønsker en menu, en buffet eller noget helt tredje. Konfirmanden har muligvis nogle ønsker til bestemte retter eller sammensætninger af mad.

For at lette arbejdet mest muligt kan det anbefales at bestille maden udefra. Et firma som dette tilbyder utallige forskellige menuer og buffeter til festlige arrangementer, herunder konfirmationsfester. Derudover tilbyder de at give råd og vejledning i forbindelse med valg af mad til konfirmation. Hvis det ønskes at give festen det lille ekstra kan deres Delux Buffet anbefales. Buffeten består blandt andet af retter som citrusbagt laks, wraps med tunmousse, ovnbagte kartofler, rosmarinstegt kalveculotte, bearnaisesauce og kraftig chokoladefondant med limecreme samt meget andet. Buffeten kan bestilles helt ned til 10 kuverter til en pris, hvor alle kan være med. Den vil derfor være nem at tilpasse uanset hvor mange gæster I vælger at invitere til konfirmationsfesten.

Udover at tilbyde råd og vejledning i forbindelse med valg og bestilling af mad, så tilbyder cateringfirmaet også at levere maden til konfirmationen direkte til døren. Det vil derfor give jer et større overskud i forhold til både planlægning og på selve dagen. I får mulighed for at læne jer tilbage og nyde dagen og festen på næsten samme niveau, som jeres gæster. Cateringfirmaet har mange års erfaring, hvorfor I trygt kan vælge at overlade opgaven til dem. Firmaets fokus ligger på professionel service og mad af høj kvalitet.

 

Disclaimer