Find hjælp til haven på jobbi.dk

Find hjælp til haven på jobbi.dk

11. juli 2020 0 Af Steen Jensen

Nu hvor sommeren er kommet til landet, er det skønt at have en fin have, som man kan bruge noget af sin dyrebare sommerferie tid i. Magter du heller ikke at rydde ud i alt ukrudtet, få klippet græsset og beskåret de træer, som har vokset sig for store? Så kan du hyre en, som kan gøre det for dig, på jobbi.dk.

På denne side finder du et stort udvalg af kompetente arbejdsmænd og arbejdskvinder, som kan hjælpe dig med nogle af de mange opgaver, som du enten ikke selv har tiden lysten eller evnerne til at udføre. Du kan sågar finde gartnere med professionelle kompetencer. En gartner kan få din have til opnå sit fulde potentiale. Derfor bør du ikke tøve med at oprette en bruger på jobbi.dk, så du kan finde den rette person til at yde dig hjælp til havearbejdet.

Få billig hjælp på jobbi.dk

Er din pengepung ikke fyldt til randen? Måske vil du gerne spare lidt flere penge i hverdagen? Jobbi.dk giver dig mulighed for at finde hjælp til de forskellige opgaver til en overkommelig pris. Her bestemmer medarbejderne nemlig selv lønnen. Dette giver dig et stort udvalg af forskellige priser. Så kan du bare tage den, med den billigste timeløn, hvis du gerne vil spare nogle penge.

Så du må ikke tro, at praktisk hjælp kun er for de velstillede i samfundet. Alle bør have mulighed for at hyre praktisk hjælp til huset og haven en gang imellem. Denne mulighed får du på jobbi.dk

Du bestemmer selv hvornår du vil have hjælpen

Jobbi.dk er meget fleksibelt. Du kan få hjælp til lektierne, oprydning, rengøring og havepasning.

Du kan selv bestemme hvornår du vil have hjælpen. Måske vil du gerne have, at gartneren kigger forbi en gang om ugen? Eller har du bare brug for en engangsservice? Alt er muligt på jobbi.dk.

Du skal bare oprette en bruger, og så er du godt på vej til at finde kvalificeret hjælp. På jobbi.dk kan du skrive med medarbejderne, inden du hyrer dem til jobbet. På den måde kan du få et godt indtryk af deres personlighed, inden de ankommer til dit hjem.

Lidt ligesom dating

Egentlig fungerer jobbi.dk lidt ligesom en dating side. Dvs. Man opretter en profil og fortæller lidt om sig selv, hvad man kan tilbyde og hvad man søger efter. På den måde kan de besøgende match’e med hinanden omkring behov og jobtilbud og således finde sammen og hjælpe hinanden.

Har du eksempelvis behov for hjælp til havearbejdet, kan du afgrænse din søgning efter dette samtidig med, at du også kan afgrænse udbuddet til dem, som tilbyder hjælp i lige netop dit område. Herefter er det blot at foretage en yderligere sammenligning af f.eks. kvalifikationer og pris og sætte sig i forbindelse med den, som du finder bedst egnet til jobbet. Har du først fundet en hjælper, som er et godt match til dine behov og ønsker, har du sandsynligvis fundet hjælp til mange år ud i fremtiden – så kan det nærmest ikke blive bedre.

Disclaimer