En anbefaling af Wearhouse

En anbefaling af Wearhouse

7. juli 2013 0 Af Kasper

Jeg vil meget gerne give en anbefaling til alle, for for nyligt faldt jeg over mærket Wearhouse hos www.skott.com, og jeg blev med det samme forelsket! Jeg er en meget moderne og selvstændig kvinde, og Wearhouse har alt, hvad jeg mangler (eller ønsker) i min garderobe! Jeg har simpelthen skudt papegøjen!

Wearhouse har virkelig formået at kæle for detaljerne, for tøjet er meget elegant, klassisk og nytænkende! Det falder simpelthen lige i min smag!

Wearhouse er det dansk mærke, der opstod for 25 år siden, hvilket gør, at de har mange års erfaring med produktion af det detaljerede modetøj.

Generelt synes jeg også, at tøjet er rigtig flot at havde på, og det fremhæver kun gode sider af mig, og skjuler de steder, jeg ønsker at nedtone. Dette kunne skyldes de høje krav til kvaliteten, der bliver stillet, når det kommer til Wearhouse’s tøj. Den sliddygtige kvalitet gør nemlig også, at tøjet kan holde til at blive brugt om og om igen. Wearhouse’s motto lyder nemlig som følger: ”hvad nytter det at have lækkert tøj, hvis det ikke kan holde til at blive taget i brug?”. Det er sådan set et motto, jeg synes, alle tøjmærker burde have! Der findes ikke noget mere irriterende, end rigtig flot og moderigtigt tøj, der er på nippet til at gå i stykker, eller som ikke kan tåle at blive vasket eller renset, hvis bare man bruger det et par gange. Derfor er jeg helt vild med Wearhouse! Dette kan nok også tilskrives de mange års erfaring og dermed det enorme kendskab til kunderne og deres ønsker. Jeg føler nemlig, at Wearhouse ved helt præcist, hvad det er, jeg ønsker af mit tøj! Tøjet kan nemlig både holde til at blive brug og vasket uden hverken at gå i stykker, falme, miste farve eller fnugge, for det er simpelthen noget af det værste, der kan overgå mig!

Flere gange om året, udkommer fantastiske Wearhouse med en ny kollektion, og fra nu af vil jeg altid sidde og vente i spænding – både på ny inspiration til min garderobe, men også på bare at få lov at købe noget af alt det fantastiske modetøj, Wearhouse producerer! Jeg må indrømme, at jeg er blevet kæmpe fan af Wearhouse!

Disclaimer