Dating i DK

Dating i DK

4. december 2012 0 Af Per

Dating har aldrig været større i Danmark, end det er lige nu. Utroligt mange bekender sig nu som netdatere, og det er jo gode nyheder for de danske dating sider, og selvf. også for de par, der finder hinanden derinde.

Dating.dk var jo nok dem, der startede netdating-bølgen her i Danmark, men sidenhen er der kommet hundredevis af nye sider til. Dating.dk er stadig de største – men der er kommet nye sider til indenfor en masse forskellige nicher, og det kan for rigtig mange vise sig at være en fordel. Det gamle ordsprog “kvalitet – ikke kvantitet” holder i min bog stadig, og hvis man kommer på en mindre side med eks. 1.000 aktive profiler i ens egen aldergruppe, så synes jeg det virker mere seriøst end at komme ind på en side med 50.000 aktive profiler i alle aldersgrupper.

Det er jo dog en smags sag, og en ting er sikkert; ligemeget om du er til dating dk med det helt store udvalg, eller f.eks. 40plus dating dk eller 40pluskontakt.se (på svensk) hvor der kun er singler over 40 år (eller noget helt tredje), så er der enorme muligheder. Og med mindre du er helt kropumulig, så findes der garanteret en derude til dig 🙂

Nu er det sådan at jeg er helt tosset med statistik – er du også ?

Der er 1,1 mio. danske singler – og i Danmark har 88% af alle danskere adgang til Internet. Det giver et potentielt marked for dating på nettet på 968.000 danskere. Selvfølgelig benytter ikke alle danske singler nettet til at date – undersøgelser har vist at alt fra 10% og 60% benytter nettet til at date. En nyere undersøgelse foretaget af Singlebørsen viser endda, et hver 3. forhold starter på nettet – altså 66,6%. Et realistisk bud må i denne forfatters opfattelse være, at ca. 20-30% af alle singler dater på nettet – og ud fra det kan vi regne os frem til, at der på et hvert givent tidspunkt er mellem 190.000 og 290.000 danske netdatere.

Alle typer – og alle aldre

Dating er blevet så populært i Danmark, at det ikke længere kun er “de unge og smarte”, der benytter det. Jeg synes jo det er fantastisk, når vores ældre medborgere over 70-80 år benytter sig af den slags muligheder – mange har jo mistet deres partner og deres venner, og uden Internettet kunne det være meget svært at møde en ny partner. Så på den måde åbnes der altså op for en hel ny verden for disse mennesker, for alle har ret til et godt og lykkeligt liv.

Det er hermed slået fast med syvtommer søm: dating er kommet for at blive! Der er nu mange flere alternativer end dating.dk som ellers var eneste mulighed førhen – og det er på ingen måde længere tabu belagt at date på nettet. Sagt på en anden måde er der altså ikke længere nogen undskyldning for at kaste dig ud i det – tusindvis af danskere har allerede fundet en partner på dating, så hvorfor ikke også dig ?

Hvis du er en af dem der vælger at søge lykken med netdating, vil jeg ønske dig alt mulig held og lykke!

Disclaimer