Cubansk salsa som motion?

Cubansk salsa som motion?

31. januar 2020 0 Af Louise

Ja hvorfor ikke??

Altså jeg har en faktisk nabo. Han er over treds, super sød, frisk på en sjov kommentar, skarp og super veltrænet. Jeg har spurgt ham, om han træner hele tiden og holder en streng diæt. Så griner han lidt skævt og svarer at det er slet ikke nødvendigt, når man danser sig glad og godt tilpads med Cubansk salsa i stedet -kom dog med og prøv det.

Altså det lød jo alt for godt til at være sandt, men jeg var alligevel blevet ret nyrgerrig, og tog med til en prøveaften. Her dukkede en stor broget flok mennesker op. Meget mere forskellige end jeg havde forventet. Altså vi taler bla. om en smed, en fysioterapeut, en bank assistent, en lærerinde, en tøjbutiksejer, en læge, en sekretær, en negle tekniker, en bogholder, en sygeplejerske og en forskende radiograf. Men de havde alle én ting til fælles -glæden ved at danse!

Og jeg kan godt love jer for at der blev danset. Sjældent har jeg været så træt, og nærmest mørbanket efter halv anden times god underholdning som jeg var der. Det var derudover, hylende morsomt. Generelt set så var denne brogede gruppe, helt fantastiske, livsglade mennesker som bare lukkede mig ind i deres flok med det samme. Særligt en af pigerne og jeg klikkede bare og endte allerede første aften med at sidde i flere timer efter træning snakke og snakke. Hun blev bare med det samme den der veninde som man deler sine erfaringer med. Hun er så også helt utrolig smuk på den naturlige måde og jeg har haft utrolig meget glæde af de erfaringsudvekslinger vi har haft i forhold til hudpleje, makeup og lign. Jeg har faktisk skiftet flere produkttyper ud på hendes foranledning. Primært bruger jeg nu https://onlinemascara.dk/ til at fylde op i min makeup taske.

Nu er det ved at være et år siden min første prøvetime og jeg har det fantastisk med min krop. Den er både meget mere veltrænet men i særdeleshed også mere smidig. Der er helt klart stillinger jeg kan komme i nu som ikke var en mulighed før. Det eneste jeg kan sige er at cubansk salsa er det bedste træningsvalg jeg nogensinde har gjort. PRØV DET!

Disclaimer