De sødeste børnelamper

De sødeste børnelamper

27. april 2013 0 Af Oliver

For mig er det ikke altid nemt at købe julegaver, fødselsdagsgaver og gaver i al almindelighed, jeg ved godt, at man som regel får en ønskeseddel, i hvert fald til jul og fødselsdag, men jeg har altid haft det princip, at det er mig, der bestemmer gavens indhold, for jeg synes, det er frygtelig upersonligt for eksempel at give min søster en stegepande eller et sæt sengetøj, selv om det står på hendes ønskeseddel. I princippet kunne det lige så godt være min søsters mand, der ønskede sig praktiske upersonlige ting, men hans ønsker bærer præg af, at han ønsker noget til sig selv. Og denne gang skal det altså ikke være hvidevarer 🙂

Min søster og svoger har lige fået tvillinger, og der er barnedåb om to uger, jeg har modtaget en sød invitation vedlagt en ønskeseddel fra forældrene, hvoraf det fremgår, at tvillingerne ønsker sig smykker, mærketøj, klapvogn osv. Jeg kan fint forstå, at de ønsker sig smykker, men i min verden får dåbsbørn som regel smykker af fadderne og bedsteforældrene. Mærketøj synes jeg er for stor en luksus til babyer, især når jeg ved, at forældrenes økonomi ikke er den allerbedste.

Derfor har jeg efter et besøg hos tvillingeforældrene besluttet mig for, at min dåbsgave skal være søde børnelamper, fordi jeg i tvillingernes værelse kun har set en temmelig kedelig plafond. En plafond giver et udmærket lys men er temmelig upersonlig, tvillinger skal for mig at se have sjove børnelamper ved deres senge, så det er det, jeg køber, og jeg sørger for, at de ikke kan byttes.

Disclaimer