Børn elsker ferie på landet

Børn elsker ferie på landet

25. juni 2017 0 Af Signe Pedersen

For langt de fleste børn er det et spændende eventyr at komme ud at se noget, som de ikke ser så tit. Hvis du ikke bor på en gård med dine børn nu, vil det være oplagt, at du tager dem med på en ferie på landet, hvor I bor på en gård. Det vil for børnene være lige så spændende og eksotisk, som hvis I var rejst langt væk med dem. Det tager dog ikke nær så lang tid og koster ikke nær så mange penge at tage børnene med på landet i stedet.

Der er flere gårde, der har indrettet ferielejligheder eller værelser, hvor I kan bo i en uge af gangen. Det er en god måde for jer at få nogle hyggelige stunder i stille og rolige omgivelser. Ofte har I mulighed for at lave jeres egen mad, præcis lige som hvis I var i sommerhus.

Børnene bliver venner med bondegårdsdyrene

De fleste gårde har en lang række forskellige dyr, som dine børn kan blive venner med. Det er derfor en god mulighed for dem for at lære de forskellige dyr at kende. Det kan for eksempel være kaniner, høns, grise, køer og heste. Det er alle dyr, som man forbinder med bondegården, og som børnene har mulighed for at lære mere om på sådan en ferie.

Derudover har mange gårde også legepladser, hvor dine børn kan møde de andre børn, der holder ferie på landet. Det er derfor også en god måde for dem at få nogle nye venner. Faktisk kan det være, at I som forældre slet ikke ser så meget til jeres børn, når de både skal være sammen med deres nye dyrevenner og deres nye menneskevenner. Det kan være en god måde for jer som voksne at få slappet lidt af på ferien.

Disclaimer