Bliv lykkelig

Bliv lykkelig

21. december 2017 0 Af Oliver

Vi har her samlet nogle tips til, hvordan du bliver mere lykkelig i dit liv. Har du brug for et yderligere skub til at få løst nogle af de problemer, du går og tumler med, kan det være godt for dig at få psykologhjælp til at komme til at tænke over udfordringer på en anden måde. Du kan finde adgang til psykologhjælp døgnet rundt her: https://nordiskkrisekorps.dk/

Vi vil alle gerne være lykkelige. Men hvordan bliver man lykkelig – eller mere lykkelig? Er det muligt at blive en mere lykkelig person? Og i så fald hvordan bliver man det? Alt der skal til, er et mere positivt perspektiv på livet og udfordringer. Og det gode er, at det er noget, vi alle sammen kan gøre.

Har du lister?

Har du – som de fleste – en liste over ting, der ikke gør dig lykkelig? Der er mange ting vores samfund kræver af os; succes, penge, kærlighed, et godt udseende, indflydelse etc. Men er disse ting virkelig nøglen til at blive lykkelig?

Forskningen siger nej – i alle fald hvad angår at være lykkelig på den lange bane.

Der er mange myter om, hvad der gør dig lykkelig. Lad os se på nogen af dem:

  • Penge vil gøre dig lykkelig
    Det er rigtigt, at det er stressende at bekymre sig om penge. For at være lykkelig skal du have nok til at dække dine basale behov. Men når du kommer derover, gør penge ikke den store forskel på, hvor lykkelig du er.
  • Du skal være i et forhold for at være lykkelig
    At være i et sundt forhold bidrager til at være lykkelig, men det er ikke sandt, at du ikke kan være lykkelig, hvis du er single. Faktisk er personer, der er single, som har gode venskaber, mere lykkelige end personer i et dårligt forhold.

Hvad skal der til, for at du er lykkelig?

Disclaimer