Besøg en farm park – super underholdning for hele familien

Besøg en farm park – super underholdning for hele familien

12. januar 2014 0 Af Signe Pedersen

Når ferien skal planlægges, og børnene skal underholdes, så er der mange muligheder i dagens Danmark. Spændende forlystelsesparker er altid et populært valg, men de senere år har mange familier efterspurgt anderledes underholdning, og derfor er et besøg i en farm park, som eksempelvis denne her, blevet populært, og flere og flere familier vælger at besøge en farm park. Bondegårdsferie har været populært i mange år, og mange familier elsker denne alternative form for ferie, hvor tempoet er afslappet, stemningen super hyggelig og børnene får brugt en masse energi, og det er uden smartphones og tablets. Det er med andre ord en rigtig familieferie, hvor hele familien deltager aktivt i mange forskellige aktiviteter, og det er vigtigt at prøve en gang imellem, nu hvor langt de fleste familier er vant til en ganske travl hverdag med mange faste aftaler, og sjældent tid til de store fælles aktiviteter. Derfor er både bondegårdsferie og et besøg i en farm park utrolig gode ideer til en god ferie for hele familien. Kommer du et smut til Nordjylland, skulle du tage at prøve en ferie hos Nymarksminde. Det vil du absolut ikke fortryde.

Som familie vil I opleve en skøn stemning, og I vil være sammen på en helt anden måde end i den travle hverdag. Ikke overraskende vælger mange familier fra storbyerne denne form for ferie, da de ønsker at komme væk fra trafikken, menneskerne og stresset i byen, og derfor kobler af med et besøg i en farm park. Hvis børnene allerede er interesseret i dyr, ja så er det naturligvis et plus, men langt fra nødvendigt, det skal nok komme helt af sig selv i løbet af en bondegårdsferie eller et besøg i en farm park. Desuden er de ansatte rigtig gode til at involvere børnene, som kommer til at hjælpe med at passe de mange spændende dyr, og det er både sjovt og lærerigt for børnene.

Det er både danskere og turister som besøger en farm park. Der er især turister fra Skandinavien og Tyskland som holder meget af at besøge en farm park, og ligefrem holde bondegårdsferie i Danmark. Du kan med andre ord sagtens forvente at der er godt med turister, når I skal besøge en farm park eller måske holde en bondegårdsferie. Men det skaber blot en rigtig god stemning, og alle kommer med det formål at børnene skal underholdes, og at familien skal have en god oplevelse sammen med mange spændende dyr. Samtidig kommer børnene hurtigt til at lege med børn fra andre lande, og det har de ofte meget stor glæde af.

Et besøg i en farm park eller en hyggelig bondegårdsferie er for Jer, som gerne vil prøve noget andet end de kendte forlystelsesparker som Fårup Sommerland og Tivoli, og for Jer som ikke har lyst til at tilbringe hele ferien i et sommerhus eller på en strand i Grækenland eller Spanien. Det er en fantastisk form for ferie, og hvis I ikke allerede har besøgt en farm park, så sørg for at have det som et punkt til årets sommerferie, det vil hverken børn eller forældre fortryde.

 

Disclaimer