Bayvantic loppemiddel – køb det online

Bayvantic loppemiddel – køb det online

23. juni 2019 0 Af Louise

Når man er ny hundeejer kan det godt virke lidt uoverskueligt at skulle ud og finde ud af hvilket loppemiddel du skal købe til din hund. Det korte svar er Bayvantic – men læs med her.

Alle hundeejere oplever at deres hund får lopper. Når man så skal have købt det rigtige loppemiddel kommer de fleste så til kort – specielt hvis man er ny hundeejer, så kan det være svært at skelne de gode fra de mindre gode.

Her på bloggen sværger vi til Bayvantic loppemiddel som kan købes online eller hos din dyrehandel. Noget af det man skal være opmærksom på ved Bayvantic er at det kun er til hunde.

Når man skal behandle sin hund med Bayvantic loppemiddel så er det vigtigt at man vælger det rigtige produkt. Som med mange andre loppemidler så vælger man den rigtige pakke ud fra vægten på hunden. Det vil sige at hvis hunden vejer 20 kilo, så skal man vælge den pakke som passer til denne vægt. Der er fra Bayvantic side skruet mere op for effekten i den til større hunde.

Bayvantic er et af de loppemidler som holder i 30 dage, det vil sige at man behandler hunden med det og så virker det i 30 dage, det er lang tid nok til at få lopper og så komme igennem et helt forløb inden lopperne dør igen.

Bayvantic loppemiddel virker også som forebyggende, det vil sige at hvis du skal på ferie eller i hundeskoven, dvs. et sted, hvor der er mange andre hunde og hvor risikoen ved at blive smittet med lopper er høj, så kan man med fordel forudbehandle sin hund med Bayvantic loppemiddel.

I selve pakken med loppemidlet kommer der en lille “flaske” med loppemidlet i. Denne beholder drypper man så hunden med i nakken, eller ned af ryggen, hvis det er en større hund. Så fordeler loppekuren sig selv og efter 1 time er den effektiv og allerede efter 24 timer er loppekuren over 90% effektiv. For hunden betyder dette en hurtigere lindring

Hvis du gerne vil købe loppemiddel online kan du fx. gøre det hos onlineloppemiddel.dk hvor du også kan se mange andre mærker end lige Bayvantic.

Disclaimer