Få stimuleret rygeoplevelsen med el cigaretter, helt uden at gå på kompromis!

Få stimuleret rygeoplevelsen med el cigaretter, helt uden at gå på kompromis!

20. marts 2013 0 Af Charlotte

Alle mennesker er vanedyr, på ét eller andet punkt i deres liv. Mange vil gerne starte dagen med en god kop kaffe, andre skal se 19-nyhederne, og andre igen skal lige have en smøg efter hvert måltid. Især rygere har nogle vaner, som de ikke tænker over i dagligdagen, men det er ting de gør, fordi sådan har de altid gjort det. De køber den samme slags almindelige tobakscigaretter, fordi dem kender de, og dem er de glade for at ryge. Som noget forholdsvis nyt inden for tobaksindustrien, så melder de el cigaretter sig stadig mere og mere på banen, og rygere over én kam står i en situation, hvor de bør tage stilling til fremkomsten af de el cigaretter.

Er det nu bare en smart dille, som viser sig at være en døgnflue i det større billede, eller er der nu noget ved de el cigaretter, som alligevel er værd at tjekke ud?

Nogen rygere vil hælde til den første påstand, men man burde som minimum sætte sig ind i, netop hvad der gør, at de el cigaretter er lige den tand bedre end tobakscigaretter. Så kan man i det mindste sige, at man er oplyst omkring det fænomen, som de el cigaretter er blevet herhjemme inden for det seneste år.

Men hvad er det så for en størrelse, de der el cigaretter? Er det endnu et resultat af den digitalisering, som verden er i rivende gang med at implementere, i rigtig mange aspekter af verdensborgernes dagligdag? Her er svaret overordnet, nej de el cigaretter er en videreudvikling af konceptet bag almindelige tobakscigaretter, men med en langt sundere og bæredygtig tilgang. De el cigaretter bygger på fordampningsprocesser, som derved smider forbrændingen af tobak på hovedet ud, og giver derved afkald på de kemikalier og affaldsstoffer, som tobakscigaretterne indeholder.

Forskere har undersøgt sagen, og det er bevisligt, at op til 4.000 skadelige stoffer kan undgås helt og aldeles, hvis man kvitter tobakssmøgerne og overgår til de væskebaseret el cigaretter. Det er næsten 4.000 gode grunde allerede der, til hvorfor man alvorligt bør overveje ens fremtid som ryger af tobakscigaretter.

I forlængelse af det sundhedsmæssige aspekt, så får man ellers den helt samme rygeoplevelse med en el cigaret, som man er vant til fra tobakscigaretter. Der er stadig mulighed for inhalering, og en el cigaret producerer en røglignende substans, som blot er damp, men som ligner tobaksrøg meget godt. Spidsen på el cigaretter lyser også op, når man suger ind, så det simulerer den afbrændingsproces, som tobakken ellers er udsat for i almindelige cigaretter. Eneste forskel mellem de to typer er, at de el cigaretter ikke er engangs cigaretter de kan genopfyldes med den væske som går i stedet for tobakken, den såkaldte e-liquid.
Så fortsæt dine rygevaner, men med de sundere el cigaretter som mellemled.

Disclaimer