E cigaret med gratis fragt

E cigaret med gratis fragt

16. december 2012 0 Af Charlotte

Hej mit navn er Bjarne og jeg er 53 år gammel. Jeg har røget fast som storryger igennem min. 30 år og har elsket at ryge og har altid været bevidst om, at rygning ikke var det sundeste for mig. Jeg har aldrig  døjet med vejrtrækningsproblemer eller hoste ture. Det kan måske skyldes, at jeg altid har været meget aktiv i min sport eller med mit arbejde som skovarbejder. Som skovarbejder går vi rigtig mange kilometer hver dag og er meget ude i naturen med masser af frisk luft.
For 4 måneder siden fik jeg så konstateret begyndende kol. Det fik jeg fordi, jeg gik til lægen med en hoste, jeg simpelthen ikke kunne komme over. Han fortalte mig som det var, at hvis jeg ikke stoppede med cigaretterne, ville jeg udvikle kol. Den besked fik det til at løbe koldt ned at ryggen, for det vil betyde, at jeg vil miste mit job, som jeg elsker overalt på jorden.
Samme aften havde jeg en lang snak med min kone og børn om, hvad jeg skulle gøre. Vi blev alle enige om, at jeg selvfølgelig skulle stoppe med at ryge. I samme samtale blev vi nu også enige om, at jeg skulle have hjælp til det. Vi gik sammen ind til computeren og googlede rygestop. Der var mange alternativer til rygestop, alt lige fra e cigaretter til psykolog.
Det der faldt mest til mig, var helt sikkert e cigaretten, da jeg kender mange der har hoppet på den vogn. Der var bare lige det, at e cigaretten helst skulle være med nikotin. Ud fra hvad jeg fandt på nettet, er det ikke lovligt at sælge en e cigaret med nikotin, fordi sundhedsstyrelsen ser det som et lægemiddel.
Sundhedsstyrelsens begrundelse herfor er, at rygning er en sygdom og nikotin kan helbrede rygning. Ergo må det jo være et lægemiddel. Jeg har aldrig hørt noget så dumt før.
Jeg besluttede nu alligevel, at jeg vil prøve sådan en e cigaret. Jeg kontaktede en dansk e cigaret webshop kaldet Smartsmoke.dk. De gav mig en vejledning til, hvordan jeg skulle stoppe med at ryge. De kunne selvfølgelig ikke sælge mig nikotin væsken til e cigaretter, men de var også overbeviste om, at jeg skulle starte med en e cigaret med nikotin. Det der egentlig overraskede mig var, at de lavede en rygestop plan til mig, der egentlig inkluderede et exit både fra cigaretter og e cigaretter.
Rygestop planen vil tage ca 6 måneder og derefter ville jeg være totalt rygefri. Der er nu gået 4 måneder og jeg har ikke røget en eneste cigaret i 3 måneder. Min hosten er forsvundet fra lang tid siden og lægen kan ikke høre noget på mine lunger længere. Det er en fantastisk nyhed for mig og min familie og det kan jeg takke Smartsmoke.dk’ s gode service for.

Stopper jeg så helt med at dampe også?
Ja det var planen, men om jeg gør det om 2 måneder, det ved jeg ikke, måske der kommer et updatet blogindlæg om det.
Til info så er webadressen til e cigaret butikken http://smartsmoke.dk

Disclaimer